Jullie mooiste foto's van uw huwelijksdag verdienen de mooiste plek: een luxe trouwalbum Een foto-album is allerminst een familie-archiefstuk dat verdient om bewaard en gekoesterd te worden. Daarom ook is het veel beter bestand tegen verlies dan vluchtige digitale versies. Foto-albums hebben een emotionele waarde voor uw toekomstige generaties. Meestal zijn het ook de enige foto’s waar de ganse familie, op hun best, staan afgebeeld. Het is ook een boek dat jullie bindt, jullie samenhoudt. Een boek dat waarop je nooit uitgekeken raakt. Hoe ouder het wordt, hoe ‘pakkender’ de foto’s zullen zijn.
Kom ze vrijblijvend bekijken, voelen en bladeren. Foto’s op een beeldscherm bereiken nooit het gevoelsmatige aspect van professioneel afgedrukt materiaal. Uw album wordt afgedrukt op echt fotopapier, niet op basis van inkten zoals bij vele leveranciers Kwaliteit heeft een prijs, toegegeven. Maar omdat het uw mooiste dag was, gun de foto's ook de beste uitstraling en weergave!
Elke fotobladzijde is een kunstwerk. De foto’s worden ‘gemonteerd’ tot prachtige fotocollages. Een klus die vaak meer tijd in beslag  neemt dan het fotograferen zelf, maar waar ik wél mijn eigen  persoonlijke, artistieke stempel kan op drukken…
De albums zijn met de hand gebonden volgens een lay-flat technique. Dit houd in dat de pagina's naadloos van links naar rechts overlopen, zonder een streep in het midden.
© Copyright Bruno FotoVideo.Repot 
Jullie mooiste foto's van uw huwelijksdag verdienen de mooiste plek: een luxe trouwalbum Een foto-album is allerminst een familie- archiefstuk dat verdient om bewaard en gekoesterd te worden. Daarom ook is het veel beter bestand tegen verlies dan vluchtige digitale versies. Foto-albums hebben een emotionele waarde voor uw toekomstige generaties. Meestal zijn het ook de enige foto’s waar de ganse familie, op hun best, staan afgebeeld. Het is ook een boek dat jullie bindt, jullie samenhoudt. Een boek dat waarop je nooit uitgekeken raakt. Hoe ouder het wordt, hoe ‘pakkender’ de foto’s zullen zijn.
Elke fotobladzijde is een kunstwerk. De foto’s worden ‘gemonteerd’ tot prachtige fotocollages. Een klus die vaak meer tijd in beslag neemt dan het fotograferen zelf, maar waar ik wél mijn eigen  persoonlijke, artistieke stempel kan op drukken…
Kom ze vrijblijvend bekijken, voelen en bla- deren. Foto’s op een beeldscherm bereiken nooit het gevoelsmatige aspect van profes- sioneel afgedrukt materiaal. Uw album wordt afgedrukt op echt fotopapier, niet op basis van inkten zoals bij vele leveranciers Kwaliteit heeft een prijs, toegegeven. Maar omdat het uw mooiste dag was, gun de foto's ook de beste uitstraling en weergave!